Environment
Logo from Sound Delight

Opening hours

Monday
09:00 - 17:30
Tuesday
09:00 - 17:30
Wednesday
09:00 - 17:30
Thursday
09:00 - 17:30
Friday
09:00 - 17:30

M-F 9am-5:30pm, Sa-Su Closed

Change data for this entry

Options for changing your data

Die Seite "Sound Delight" is managed by an agency.Please contact your agency partner to update the content.

This entry is maintained by:

Sound Delight Service provider

Wevershoek
4301 BN Zierikzee

Description

Bij Sound Delight streven we naar de perfecte harmonie van licht, geluid en beeld. Onze tien jaar ervaring in de branche stelt ons in staat om op maat gemaakte audiovisuele oplossingen te bieden voor een breed scala aan toepassingen, waaronder bedrijfsevenementen, horeca, detailhandel, festivals en particuliere gelegenheden. Of het nu gaat om verhuur, verkoop, deskundig advies of installatie, wij hebben de expertise om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

Onze oprichter, Sjoerd de Jong, is een gepassioneerde vakman met een diepgaande kennis van akoestiek en visuele presentatie. Samen met mede-directeur Lennart 't Mannetje, zorgt hij ervoor dat uw boodschap helder en onvergetelijk overkomt, ongeacht de setting. Met gebruiksvriendelijke systemen, zoals wandpanelen en touchscreens, maken we bediening van onze installaties toegankelijk voor iedereen.

Van intieme bruiloften tot grootschalige publieksevenementen, Sound Delight garandeert een optimale beleving zonder zorgen. Onze vaste installaties zijn ideaal voor bedrijven die op zoek zijn naar duurzame en efficiënte audiovisuele systemen. We zijn trots op onze persoonlijke benadering en korte communicatielijnen, waardoor we snel en effectief kunnen inspelen op de wensen van onze klanten.

Kies voor Sound Delight, waar kwaliteit en klanttevredenheid voorop staan.

0 Reviews

Rate directly as a guest or Log in
Your rating:
If you write a comment as a guest, you will be sent an e-mail in which you can activate the comment.
Only after the activation the comment will be visible on our site.
NL

© 2024, Wogibtswas / Locabee. All brand names and trademarks are the property of their respective owners. All information without guarantee. Status 01.10.2024 22:33:40

UP

Choose your country and language

Shopping in Zierikzee