Environment

Gouders Slijterij in Vaals

Logo from Gouders Slijterij

Opening hours

Tuesday
10:00 AM - 6:00 PM
Wednesday
10:00 AM - 6:00 PM
Thursday
10:00 AM - 6:00 PM
Friday
10:00 AM - 6:00 PM
Saturday
9:00 AM - 5:00 PM

M Closed, Tu-F 10am-6pm, Sa 9am-5pm, Su Closed

Change data for this entry

Options for changing your data

Die Seite "Gouders Slijterij" is managed by an agency.Please contact your agency partner to update the content.

This entry is maintained by:

Gouders Slijterij Wine and spirits merchant

Koperstraat
6291 AH Vaals

Description

Gouders Slijterij is een hartelijke speciaalzaak waar persoonlijke service, aantrekkelijke aanbiedingen en een toegankelijke sfeer centraal staan. Voor elke vraag over wijn en dranken bent u bij ons aan het juiste adres. Onze expertise ligt bij wijnen, die we grotendeels zelf importeren, wat ons assortiment uniek en divers maakt. Naast wijnen bieden we een uitgebreide selectie aan bieren, speciaalbieren en gedistilleerde dranken.

Tweemaal per jaar verwelkomen we liefhebbers bij onze wijnproeverijen in Kasteel Bloemendaal, een evenement dat niet alleen onze passie voor wijn deelt, maar ook een gelegenheid biedt om onze kennis te verspreiden. We zijn ook een vertrouwde leverancier voor de lokale horeca, waarbij we de kwaliteit en service bieden die men van ons verwacht.

Voor diegenen die op zoek zijn naar het perfecte cadeau of relatiegeschenk, biedt Gouders Slijterij een scala aan opties die zeker indruk zullen maken. Van Argentijnse tot Zuid-Afrikaanse wijnen, ons assortiment is zo breed als de wereld van wijn zelf, met keuzes die elke smaak en gelegenheid complementeren. Met ons aanbod van 98 Franse wijnen tot 30 Spaanse wijnen, en alles daartussenin, is er altijd iets bijzonders te vinden in onze winkel.

0 Reviews

Rate directly as a guest or Log in
Your rating:
If you write a comment as a guest, you will be sent an e-mail in which you can activate the comment.
Only after the activation the comment will be visible on our site.
NL

© 2024, Wogibtswas / Locabee. All brand names and trademarks are the property of their respective owners. All information without guarantee. Status 21.05.2024 19:16:07

UP

Choose your country and language