Environment

Bornova Elektrotechniek B.V. in Den Haag

Logo from Bornova Elektrotechniek B.V.

Opening hours

Monday
09:00 - 17:00
Tuesday
09:00 - 17:00
Wednesday
09:00 - 17:00
Thursday
09:00 - 17:00
Friday
09:00 - 17:00

Change data for this entry

Options for changing your data

Die Seite "Bornova Elektrotechniek B.V." is managed by an agency.Please contact your agency partner to update the content.

This entry is maintained by:

Bornova Elektrotechniek B.V. Craftsman

Westvlietweg 71-9
2495 AA Den Haag

Description

Wij heten u van harte welkom bij Bornova BV. Op het gebied van elektrotechniek, ontruiming, data, beveiliging en camerabewaking kunnen wij veel voor u betekenen. Voordat u met ons in zee gaat, kunt u eerst kennismaken met hetgeen wat wij u kunnen bieden. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij precies wat zich in het bedrijfsleven afspeelt.

Als u een eigen bedrijf heeft, is het belangrijk dat alles goed is geregeld. Dit begrijpen wij als geen ander en daarom staan wij ook direct voor u klaar. Als er een keer wat mis is met de data, dan komen wij direct naar u toe om een probleem op te lossen. Maar er is meer, het is ook belangrijk dat de gegevens in uw pand veilig zijn wanneer dat u er even niet bent. Een goed alarm speelt daarin een grote rol en ook daarmee kunnen wij u van dienst zijn. Daarnaast kunnen wij altijd met u meekijken wat er binnen uw bedrijf nog meer voor mogelijkheden zijn op het gebied van veiligheid en andere zaken.

0 Reviews

Rate directly as a guest or Log in
Your rating:
If you write a comment as a guest, you will be sent an e-mail in which you can activate the comment.
Only after the activation the comment will be visible on our site.
NL

© 2024, Wogibtswas / Locabee. All brand names and trademarks are the property of their respective owners. All information without guarantee. Status 03.07.2024 08:59:18

UP

Choose your country and language