Environment
Logo from BK Dakbedekkingen
Change data for this entry

Options for changing your data

Die Seite "BK Dakbedekkingen" is managed by an agency.Please contact your agency partner to update the content.

This entry is maintained by:

BK Dakbedekkingen Contractors & Architects

Rietgors
2821 SR Stolwijk

Description

BK Dakbedekkingen verwelkomt u voor een zorgeloos dak waarbij we kwaliteit en service vooropstellen. Ons werkterrein omvat zowel particuliere woningen als zakelijke panden, en we zijn er voor zowel nieuwbouwprojecten als renovaties. Met onze expertise in bitumineuze en kunststof dakbedekkingen bieden we een decennium aan waterdichte garantie op zowel arbeid als materiaal.

In het wisselvallige Nederlandse klimaat krijgt uw dak veel te verduren, wat de rol van de dakdekker alleen maar belangrijker maakt. Daarom staan wij klaar met gratis advies voor uw dak, of het nu gaat om een nieuw project of een renovatie. Wij zorgen voor een complete service, van het aanbrengen van dakbedekkingen tot reparaties, onderhoud, reiniging, en het aanbrengen van isolatie en groene sedumdaken. Voor al deze diensten kunt u bij ons terecht voor een vrijblijvende offerte. Bij BK Dakbedekkingen is uw dak in vertrouwde handen.

0 Reviews

Rate directly as a guest or Log in
Your rating:
If you write a comment as a guest, you will be sent an e-mail in which you can activate the comment.
Only after the activation the comment will be visible on our site.
NL

© 2024, Wogibtswas / Locabee. All brand names and trademarks are the property of their respective owners. All information without guarantee. Status 28.06.2024 20:59:57

UP

Choose your country and language