Environment

Stichting Limburgs Voortgezet Onderwijs in Sittard

Logo from Stichting Limburgs Voortgezet Onderwijs

Opening hours

Monday
08:30 - 17:00
Tuesday
08:30 - 17:00
Wednesday
08:30 - 17:00
Thursday
08:30 - 17:00
Friday
08:30 - 17:00

Buiten kantooruren: info@stichtinglvo.nl
M-F 8:30am-5pm, Sa-Su Closed (Buiten kantooruren: info@stichtinglvo.nl)

Change data for this entry

Options for changing your data

Die Seite "Stichting Limburgs Voortgezet Onderwijs" is managed by an agency.Please contact your agency partner to update the content.

This entry is maintained by:

Stichting Limburgs Voortgezet Onderwijs Courses & Continuing Education

Mercator
6135 KW Sittard

Description

De Stichting Limburgs Voortgezet Onderwijs (LVO) vertegenwoordigt een diversiteit aan voortgezet onderwijsinstellingen in Limburg, met een aanbod dat varieert van praktijkonderwijs tot gymnasium. Met 25 scholen die deel uitmaken van ons netwerk, bieden we onderwijs dat aansluit bij de unieke identiteit van elke leerling. Onze missie is het leveren van hoogwaardig onderwijs, waarbij zowel leerlingen als hun ouders centraal staan in onze tevredenheidsdoelstellingen. LVO is meer dan een samenwerkingsverband; het is een gemeenschap toegewijd aan het investeren in de kwaliteit, innovatie en ontwikkeling van onderwijs. Dit stelt ons ook in staat om actief nieuwe leraren aan te trekken. Met ongeveer 2.900 toegewijde medewerkers in ons team, is kennisuitwisseling een kernaspect van onze organisatie, omdat we geloven dat de ontwikkeling van onderwijs een continu proces is. Bij LVO zetten we ons volledig in voor het realiseren van uitmuntend en toekomstgericht voortgezet onderwijs in Limburg, inclusief een vestiging in Brabant.

0 Reviews

Rate directly as a guest or Log in
Your rating:
If you write a comment as a guest, you will be sent an e-mail in which you can activate the comment.
Only after the activation the comment will be visible on our site.
NL

© 2024, Wogibtswas / Locabee. All brand names and trademarks are the property of their respective owners. All information without guarantee. Status 05.07.2024 21:01:01

UP

Choose your country and language