Environment

Beenakker en Diepstraten Fysio- en Manueletherapie in Rotterdam

Logo from Beenakker en Diepstraten Fysio- en Manueletherapie

Opening hours

Monday
08:00 - 21:00
Tuesday
07:00 - 18:00
Wednesday
07:00 - 21:00
Thursday
08:00 - 18:00
Friday
08:00 - 20:00

M 8am-9pm, Tu 7am-6pm, W 7am-9pm, Th 8am-6pm, F 8am-8pm, Sa-Su Closed

Change data for this entry

Options for changing your data

Die Seite "Beenakker en Diepstraten Fysio- en Ma..." is managed by an agency.Please contact your agency partner to update the content.

This entry is maintained by:

Beenakker en Diepstraten Fysio- en Manueletherapie Fitness and health service provider

Hoofdweg
3067 GJ Rotterdam

Description

Beenakker en Diepstraten Fysio- en Manueletherapie WIJ ZIJN ER VOOR IEDEREEN MET KLACHTEN VAN HET HOUDINGS- EN BEWEGINGSAPPARAAT. Wij hebben bovendien ervaring met het behandelen van topsporters (onder andere bij het ABN AMRO tennistoernooi), amateursporters, artiesten (MOJO concerts). Onze praktijk werkt samen met een groot aantal medisch specialisten, orthopeden, osteopaten, personal trainers en podotherapeuten. Wij, Wilmar Beenakker (in 1996 gestart met de praktijk) en Roy Diepstraten, zijn twee jeugdvrienden die sinds 2009 hun krachten hebben gebundeld in Beenakker en Diepstraten Fsyio- en Manueeltherapie aan de Hoofdweg 174 in Rotterdam. Hier vormen wij met huisartsenpraktijk Beenakker & Van Soerland een centrum waarin meerdere disciplines werkzaam zijn. Sinds 2009 zijn wij een opleidingsinstituut voor fysiotherapeuten (opleiding Thim van der Laan) U kunt bij onze praktijk terecht voor algemene fysiotherapie en manuele therapie, hierbij kunt u dan denken aan klachten aan het bewegingsapparaat zoals bijvoorbeeld: rugklachten, heup-, knie- en enkelklachten, schouder-, nek-, pols en handklachten. Wij behandelen onze patiënten volgens de laatste inzichten binnen de fysio- en manueeltherapie en zijn specialist in beweging, BIG-geregistreerd en voldoen aan alle bij-en nascholingseisen. In onze praktijk kunt u onder andere terecht voor Dry Needling, medical taping, FDM therapie en sportrevalidatietherapie. Met alle zorgverzekeraars hebben wij voor 2013 een contract. Wij behandelen volgens afspraak en streven naar geen of een zeer korte wachtlijst. VISIE Fysiotherapie is een vak dat al jaren volop in beweging en ontwikkeling is. Wij volgen deze ontwikkelingen op de voet en onze behandelmethodieken zijn dan ook gebaseerd op de recente wetenschappelijke onderzoeksresultaten. Dit, in combinatie met onze jarenlange praktijkervaring, maakt dat onze behandelingen persoonsgericht zijn en afgestemd zijn op de individuele hulpvraag.

0 Reviews

Rate directly as a guest or Log in
Your rating:
If you write a comment as a guest, you will be sent an e-mail in which you can activate the comment.
Only after the activation the comment will be visible on our site.
NL

© 2024, Wogibtswas / Locabee. All brand names and trademarks are the property of their respective owners. All information without guarantee. Status 04.07.2024 09:47:14

UP

Choose your country and language