Environment

Green2Go Electric Mobility in Nederweert-Eind

Logo from Green2Go Electric Mobility

Opening hours

Monday
09:00 - 18:00
Tuesday
09:00 - 18:00
Wednesday
09:00 - 18:00
Thursday
09:00 - 18:00
Friday
09:00 - 18:00
Saturday
09:00 - 17:00

Change data for this entry

Options for changing your data

Die Seite "Green2Go Electric Mobility" is managed by an agency.Please contact your agency partner to update the content.

This entry is maintained by:

Green2Go Electric Mobility Car dealerships

Eind 12 B
6034 SN Nederweert-Eind

Description

Welkom op de site van Green2Go Electric Mobility. Dé leverancier van scootmobielen, E-bikes ( Elektrische fietsen ), E-scooters, etc. voor Midden-Limburg en Oost Brabant o.a. Weert, Nederweert, Leudal en omgeving.

Green2Go is het groene label van Autobedrijf van Nieuwenhoven. Binnen de mobiliteits-branche is Elektrisch Vervoer een “Hot Item”, mede door het streven een positieve bijdrage te leveren aan het milieu.

Met de elektrische producten die wij in ons assortiment voeren, kunnen wij U op een laagdrempelige manier kennis laten maken met de eigenschappen en de voordelen van elektrisch vervoer. De producten die wij momenteel voeren zijn de E-scooter, de E-bike ( Elektrische Fiets ), de scootmobiel en de elektrische auto. Op onze site vindt u van elk product uitgebreid informatie. Tevens verzorgen wij via onze eigen werkplaats onderhoud en reparatie aan uw elektrische vervoersmiddelen.
Wij realiseren ons dat deze relatief jonge markt voor elektrische vervoersmiddelen nog veel vragen bij u kan oproepen. Wij hopen met onze site de meeste vragen te beantwoorden en onduidelijkheden weg te nemen. Mocht u toch nog vragen hebben of benieuwd zijn naar de producten in werkelijkheid. Breng dan gerust een bezoek aan onze showroom en laat u uitgebreid informeren.

Wij voeren o.a de E-Bikes van de Nederlandse merken Qwic en Bikkel Bikes. Hierdoor bieden wij een ruime keuze aan elektrische fietsen en kunnen wij voor iedereen de juiste fiets adviseren. Wij voeren elektrische fietsen met voorwiel aandrijving, achterwielaandrijving en midden motor elk in diverse uitvoeringen, tevens de speed bike. De elektrische scooters zijn van het merk NIU.

0 Reviews

Rate directly as a guest or Log in
Your rating:
If you write a comment as a guest, you will be sent an e-mail in which you can activate the comment.
Only after the activation the comment will be visible on our site.
NL

© 2024, Wogibtswas / Locabee. All brand names and trademarks are the property of their respective owners. All information without guarantee. Status 14.06.2024 04:13:47

UP

Choose your country and language