Environment

Trefpunt Wapenhandel-Schietstand in Merchtem

Logo from Trefpunt Wapenhandel-Schietstand

Opening hours

Wednesday
17:30 - 22:00
Thursday
17:30 - 22:00
Friday
14:30 - 22:00
Saturday
14:30 - 22:00
Sunday
10:00 - 20:00

Bar open tot 23.00u & op Zondag: Bar en schietstand open tot 20.00u
M-Tu Closed, W-Th 5:30pm-10pm, F-Sa 2:30pm-10pm, Su 10am-

Change data for this entry

Options for changing your data

Die Seite "Trefpunt Wapenhandel-Schietstand" is managed by an agency.Please contact your agency partner to update the content.

This entry is maintained by:

Trefpunt Wapenhandel-Schietstand Specialty markets

Bogaerdstraat
1785 Merchtem

Description

Hier vindt u alles wat u nodig heeft voor uw schietsport
Ben en Martine runnen Trefpunt Wapenhandel-Schietstand als koppel. Ze zijn al ruim dertig jaar actief en u vindt er een zeer uitgebreid aanbod aan (tweedehands) wapens (revolvers en pistolen) en munitie. Op bestelling zijn ook luchtkarabijnen en luchtdrukwapens verkrijgbaar. Daarnaast helpen zij u met alle benodigdheden zoals foedralen, richtkijkers, scopes, magazijnen en wapentassen. Om uw wapens veilig op te bergen, vindt u er de bekende Mustang Safes terug. U kunt hier ook terecht voor administratieve hulp, de aanvraag van wapenvergunningen en de waardebepaling van uw wapens.

Schietstand in Merchtem
Meer dan 700 leden zijn aangesloten bij Trefpunt Wapenhandel-Schietstand in Merchtem. U vindt er een schietstand die maar liefst 25 meter lang is. Maar ook occasionele dagschutters zijn er meer dan welkom! In de schietstand kunt u niet alleen uw favoriete sport beoefenen, het is bovendien ook een ontmoetingsplaats. Net daarom beschikt deze zaak over een gezellige bar met een terras. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid voorzien. Door de jaren heen hebben ze er een grote groep van trouwe klanten opgebouwd. Men komt dan ook van over heel België naar deze zaak in Merchtem.

0 Reviews

Rate directly as a guest or Log in
Your rating:
If you write a comment as a guest, you will be sent an e-mail in which you can activate the comment.
Only after the activation the comment will be visible on our site.
BE

© 2024, Wogibtswas / Locabee. All brand names and trademarks are the property of their respective owners. All information without guarantee. Status 16.06.2024 12:39:51

UP

Choose your country and language