Environment

Bouwkundig en Ontwerpburo Abeling in Lisse

Logo from Bouwkundig en Ontwerpburo Abeling

Opening hours

Monday
08:00 - 18:00
Tuesday
08:00 - 18:00
Wednesday
08:00 - 18:00
Thursday
08:00 - 18:00
Friday
08:00 - 18:00
Saturday
10:00 - 16:00

M-F 8am-6pm, Sa 10am-4pm, Su Closed

Change data for this entry

Options for changing your data

Die Seite "Bouwkundig en Ontwerpburo Abeling" is managed by an agency.Please contact your agency partner to update the content.

This entry is maintained by:

Bouwkundig en Ontwerpburo Abeling Contractors & Architects

Achterweg
2161 GA Lisse

Description

De doelstelling van ons buro is om samen met u tot een fraaie en functionele oplossing te komen voor het gebruik van uw woning of bedrijfspand. Hierbij gaat het niet alleen om de buitenkant. Met name de functionaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Immers als dit niet goed op uw wensen aansluit, zal de tevredenheid afnemen.

Elk bouwwerk heeft een functie. Om dit het beste tot zijn recht te laten komen, zijn U wensen van groot belang. Samen met U kunnen wij deze verwoorden in een ontwerp. Hierdoor zal het uiteindelijk gebruik volledig aan Uw wensen voldoen.

Als onze doelgroep zien wij graag een spreiding, hierdoor blijft elk werk een uitdaging. Tot onze doelgroep behoren dan ook particulieren, voor een aanbouw of verbouwing. Ook voor de nieuwbouw van een woning bent U bij ons aan het juiste adres. Echter ook bedrijven zijn bij ons aan het juiste adres voor een verbouwing of nieuwbouw. Bij het aankopen van een pand, kunnen wij U adviseren, een goed beeld geven van de bouwkundige staat van het pand, maar ook adviseren over de mogelijkheden.

0 Reviews

Rate directly as a guest or Log in
Your rating:
If you write a comment as a guest, you will be sent an e-mail in which you can activate the comment.
Only after the activation the comment will be visible on our site.
NL

© 2024, Wogibtswas / Locabee. All brand names and trademarks are the property of their respective owners. All information without guarantee. Status 05.07.2024 06:48:33

UP

Choose your country and language