Environment
Logo from Lise Administratie
Change data for this entry

Options for changing your data

Die Seite "Lise Administratie" is managed by an agency.Please contact your agency partner to update the content.

This entry is maintained by:

Lise Administratie Tax consultant & accountant

Oosterwoldseweg
8433 PS Haulerwijk

Description

Lise Accountancy

Het begin…
Niets groeit zonder inzet, toewijding en kennis van zaken. Met die kennis van boekhouding en belastingaangiften, legde Wijbe Lise in 1935 te Marum, de fundamenten voor Lise Accountancy. Een pionier pur sang, die op de fiets cliënten bezocht. Weer of geen weer. Een betrouwbare partner, die de persoonlijke begeleiding van zijn cliënten hoog in zijn vaandel had staan; om hun financiële belangen optimaal te kunnen behartigen.

Gegroeid tot een modern bedrijf
Lise Accountancy is met zijn tijd meegegroeid. De persoonlijke begeleiding van onze cliënten vormt echter nog steeds de basis. Daarop is onze organisatie afgestemd en dat merkt u aan de mentaliteit en de motivatie van onze medewerkers.

Door de hoge graad van automatisering is de door u gewenste informatie ieder moment beschikbaar. Of het nu gaat om tussentijdse overzichten, of een analyse van jaarcijfers. Bovendien wordt veel tijd bespaard en dat vindt u op een plezierige manier terug in uw kosten.

0 Reviews

Rate directly as a guest or Log in
Your rating:
If you write a comment as a guest, you will be sent an e-mail in which you can activate the comment.
Only after the activation the comment will be visible on our site.
NL

© 2024, Wogibtswas / Locabee. All brand names and trademarks are the property of their respective owners. All information without guarantee. Status 19.09.2024 11:14:13

UP

Choose your country and language

Shopping in Haulerwijk