Environment

Philips Meubelmakerij in Haelen

Logo from Philips Meubelmakerij

Opening hours

Monday
10:00 - 16:00
Tuesday
09:00 - 17:30
Wednesday
09:00 - 17:30
Thursday
09:00 - 17:30
Friday
09:00 - 17:30
Saturday
10:00 - 16:00

M 10am-4pm, Tu-F 9am-5:30pm, Sa 10am-4pm, Su Closed

Change data for this entry

Options for changing your data

Die Seite "Philips Meubelmakerij" is managed by an agency.Please contact your agency partner to update the content.

This entry is maintained by:

Philips Meubelmakerij Furniture stores

de Giesel
6081 PG Haelen

Description

Bij ons kunt u terecht voor keukens en meubelen die volledig op maat worden gemaakt, afgestemd op uw persoonlijke wensen en ideeën. Er wordt een breed scala aan houtsoorten aangeboden, waaronder eiken, Amerikaans kersenhout, Amerikaans notenhout, esdoornhout, en andere houtsoorten op aanvraag. Daarnaast is er een keuze uit gefineerd plaatmateriaal zoals multiplex en MDF. Elk ontwerp is uniek en wordt exclusief voor de klant vervaardigd.

Naast het vervaardigen van nieuwe meubelstukken, is er ook expertise in het repareren en restaureren van oude of beschadigde meubelen, waardoor deze weer hun oorspronkelijke schoonheid en functionaliteit terugkrijgen.

De keukens worden gemaakt van massief hout, gefineerd MDF of gelakt MDF, wat zorgt voor een duurzame en langdurige kwaliteit. Er wordt ook een assortiment van hoogwaardige inbouwapparatuur aangeboden van gerenommeerde merken zoals Bosch, NEFF, SIEMENS, NOVY, FRANKE, FALCON, DOECO, en meer.

In de eigen spuiterij worden keukens en meubelen voorzien van een beitslaag, laklaag in kleur, blanke laklaag of meubelolie. Werkbladen zijn verkrijgbaar in graniet, composiet, kunststof en hout, waardoor klanten een ruime keuze hebben aan kleuren, accessoires en afwerkingen, zoals uitgefreesde motieven, die elk stuk een authentiek en uniek karakter geven.

Klanttevredenheid is de hoogste prioriteit en wordt nagestreefd door persoonlijke aandacht en het leveren van uitstekende kwaliteit en service. Elk project wordt gezien als een welkome uitdaging om de visie van de klant tot leven te brengen.

Deze tekst behoudt de essentie van uw oorspronkelijke beschrijving, maar dan zonder persoonlijke voornaamwoorden. Hopelijk voldoet dit aan uw verwachtingen!

0 Reviews

Rate directly as a guest or Log in
Your rating:
If you write a comment as a guest, you will be sent an e-mail in which you can activate the comment.
Only after the activation the comment will be visible on our site.
NL

© 2024, Wogibtswas / Locabee. All brand names and trademarks are the property of their respective owners. All information without guarantee. Status 26.06.2024 21:57:08

UP

Choose your country and language