Environment

Ruud Kerkhoff Uitvaartzorg / LUVU in Haarlem

Logo from Ruud Kerkhoff Uitvaartzorg / LUVU

Opening hours

Monday
00:00 - 23:45
Tuesday
00:00 - 23:45
Wednesday
00:00 - 23:45
Thursday
00:00 - 23:45
Friday
00:00 - 23:45
Saturday
00:00 - 23:45
Sunday
00:00 - 23:45

M-Su 12am-11:45pm

Change data for this entry

Options for changing your data

Die Seite "Ruud Kerkhoff Uitvaartzorg / LUVU" is managed by an agency.Please contact your agency partner to update the content.

This entry is maintained by:

Ruud Kerkhoff Uitvaartzorg / LUVU Service provider

Jan Gijzenkade
2025 BC Haarlem

Description

U kunt rekenen op Ruud Kerkhoff voor een betrouwbare uitvaart. Wij houden samen met u de uitvaartkosten in de gaten en zorgen voor een waardig afscheid van uw geliefde. Ruud Kerkhoff / Luvu is een kleinschalig uitvaartbedrijf waar persoonlijke aandacht, stijl en respect centraal staan. Wij kunnen u ook goed helpen met de uitvaartkosten, uitvaartverzekering en de keuzes voor een uitvaartcentrum of thuisopbaring en begrafenis of crematie. Wij verzorgen uw Uitvaart onder andere in deze plaatsen: Haarlem, Kennemerland, Noord Holland, Zuid Holland, Heemstede, Aerdenhout, Bloemendaal, Overveen, Santpoort, Velserbroek, IJmuiden, Beverwijk, Heemskerk, Uitgeest, Castricum, Zaandam, Krommenie, Wormerveer, Assendelft, Westzaan, Vijfhuizen, Halfweg, Hoofddorp, Driehuis, Kennemerland, Bennebroek, Velsen, Hillegom, Haarlemmermeer en Gouda. Wij komen ook graag naar u toe in heel het land. Wanneer u ons nodig heeft, staan wij voor u klaar. Wij komen regelmatig in een vroeg (terminaal) stadium langs om te praten over de toekomstige uitvaart, crematie of begrafenis. De betrokkene is hier vaak bij om zijn/haar wensen te bespreken. Samen maken wij dan een soort “draaiboekje” dat de nabestaanden veel rust geeft voor het moment dat het echt nodig is. Wij verzorgen uitvaarten met ons hart, niet alleen met ons hoofd. Wij horen vaak dat juist deze betrokkenheid het verschil maakt. Onze medewerkers kunnen zich goed inleven in de situatie van de nabestaanden en willen alleen het beste voor hen.

0 Reviews

Rate directly as a guest or Log in
Your rating:
If you write a comment as a guest, you will be sent an e-mail in which you can activate the comment.
Only after the activation the comment will be visible on our site.
NL

© 2024, Wogibtswas / Locabee. All brand names and trademarks are the property of their respective owners. All information without guarantee. Status 28.06.2024 12:12:30

UP

Choose your country and language