Environment

Hoekstra's Drukkerij en Boekhandel in Grijpskerk

Logo from Hoekstra's Drukkerij en Boekhandel

Opening hours

Monday
13:00 - 18:00
Tuesday
09:00 - 18:00
Wednesday
09:00 - 18:00
Thursday
09:00 - 18:00
Friday
09:00 - 18:00
Saturday
09:00 - 16:00

tijdens de zomerperiode hanteren we gewijzigde openingstijden
M 1pm-6pm, Tu-F 9am-6pm, Sa 9am-4pm, Su Closed (tijdens de zome

Change data for this entry

Options for changing your data

Die Seite "Hoekstra's Drukkerij en Boekhandel" is managed by an agency.Please contact your agency partner to update the content.

This entry is maintained by:

Hoekstra's Drukkerij en Boekhandel Print shops & Copy shops

Herestraat
9843 AJ Grijpskerk

Description

Bij Drukkerij en Kantoorboekhandel Hoekstra kunt u terecht voor al uw print-, kopieer-, en drukwerk. Ook voor zakelijk en familiedrukwerk bent u bij ons aan het juiste adres. Voor geboortekaarten en trouwkaarten zijn we verbonden met diverse leveranciers, zoals Belarto, FamilyCards en Buromac. We denken graag met u mee over de inhoud en opmaak van uw drukwerk en ook kunnen we uw drukwerk vormgeven.
In onze kantoorboekhandel kunt u alles vinden voor kantoor en school. Ook helpen we u graag bij het inrichten van uw kantoor. Bekende merken die u bij ons kunt vinden zijn Esselte, Gallery, Leitz, Multo, Atlanta. Bij ons kunt u ook terecht voor al knutselbenodigdheden: lijm, plakband, crepepapier, karton en diverse materialen voor kaartjes maken en knutselen. Geen tijd om kaartjes te maken? We hebben een ruime collectie Hallmark wenskaarten, en ook ansichtkaartjes van/uit de regio.
Naast een breed assortiment tijdschriften en puzzelboekjes hebben we ook altijd de boeken top 10 op voorraad en een ruime keuze romans en thrillers. Daarnaast vindt u bij ons de leukste kinderboeken. Voor regionale boeken bent u bij ons aan het juiste adres, zoals de middenstandboeken van Kluften en Waarden.
In onze drukkerij staat de antieke Heidelberger degel naast onze nieuwe Canon IPC printer. De drukkerij is uitgebreid met het bedrijf Dejavie en hier kunt u terecht voor het digitaliseren van analoge media, zoals 8mm films, videobanden, DV-tapes, elpees en casettes en audiotapes, dia's en negatieven. Beeldbewerking en het combineren van verschillende media in een bestand is ook mogelijk. Nieuwsgierig naar ons? Kom gerust een kijkje nemen aan de Herestraat 41 in Grijpskerk.

0 Reviews

Rate directly as a guest or Log in
Your rating:
If you write a comment as a guest, you will be sent an e-mail in which you can activate the comment.
Only after the activation the comment will be visible on our site.

More Print shops & Copy shops in the vicinity

NL

© 2024, Wogibtswas / Locabee. All brand names and trademarks are the property of their respective owners. All information without guarantee. Status 11.09.2024 06:53:14

UP

Choose your country and language

Shopping in Grijpskerk