Environment

VM Deur en Montage Bedrijfs- en Garagedeuren in Gorinchem

Logo from VM Deur en Montage Bedrijfs- en Garagedeuren

Opening hours

Monday
08:30 - 17:00
Tuesday
08:30 - 17:00
Wednesday
08:30 - 17:00
Thursday
08:30 - 17:00
Friday
08:30 - 17:00

zaterdag en in de avond op afspraak

Change data for this entry

Options for changing your data

Die Seite "VM Deur en Montage Bedrijfs- en Garag..." is managed by an agency.Please contact your agency partner to update the content.

This entry is maintained by:

VM Deur en Montage Bedrijfs- en Garagedeuren Building material dealer

Edisonweg
4207 HG Gorinchem

Description

VM-Montage levert, monteert en onderhoudt al ruim 15 jaar hoogwaardige garagedeuren van Novoferm en onderdelen van dit merk. VM-Montage is servicepartner voor de woningbouw en voor de industrie, en dat is uniek in Nederland. Het team van VM-Montage gaat verder! Daarnaast kunt u ook voor reparaties van schade aan uw garagedeur bij VM-Montage terecht voor snelle en goede service. Het bedrijf is gevestigd in Gorinchem. Er kan telefonisch een afspraak worden gemaakt om de showroom te bekijken. Wanneer u meer informatie wenst of een specifieke vraag heeft dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Voor reparatie van deuren heeft VM-Montage vakbekwame monteurs die weten wat kwaliteit en service verlenen is. Periodiek onderhoud waarborgt een lange levensduur en kan een groot aantal problemen voorkomen. Het afstellen en smeren van draaiende delen behoren tot de lijst werkzaamheden die worden uitgevoerd volgens een onderhoudscontract.

0 Reviews

Rate directly as a guest or Log in
Your rating:
If you write a comment as a guest, you will be sent an e-mail in which you can activate the comment.
Only after the activation the comment will be visible on our site.
NL

© 2024, Wogibtswas / Locabee. All brand names and trademarks are the property of their respective owners. All information without guarantee. Status 03.07.2024 09:43:46

UP

Choose your country and language