Environment

Bonthuis Administratie- & Belastingadviseurs in Genemuiden

Logo from Bonthuis Administratie- & Belastingadviseurs

Opening hours

Monday
08:00 - 17:00
Tuesday
08:00 - 17:00
Wednesday
08:00 - 17:00
Thursday
08:00 - 17:00
Friday
08:00 - 17:00

M-F 8am-5pm, Sa-Su Closed

Change data for this entry

Options for changing your data

Die Seite "Bonthuis Administratie- & Belastingad..." is managed by an agency.Please contact your agency partner to update the content.

This entry is maintained by:

Bonthuis Administratie- & Belastingadviseurs Service provider

Nijverheidstraat
8281 JD Genemuiden

Description

Wij zijn een deskundig en betrokken adviesbureau voor uw administratie en voor belastingadvies. De dienstverlening die wij u als kantoor kunnen bieden behelst de diverse activiteiten op het gebied van administratieve dienstverlening ten behoeve van het midden- en kleinbedrijf, vrije beroepsbeoefenaren, de agrarische sector, verenigingen en particulieren. Onze cliëntenkring bevindt zich met name in een wijde regio rond onze vestigingsplaats.

Wij verrichten een breed scala aan werkzaamheden: van samenstellen van jaarrekeningen, het voeren van financiële en salarisadministraties, tussentijdse verslaggeving, prognoses, belastingaangiftes en belastingprocedures tot advisering over rechtsvormen, startersbegeleiding, bedrijfsopvolging en vele andere zaken.

Voor particulieren (en ondernemers) verzorgen wij de diverse fiscale aangiftes, zoals bijvoorbeeld aangifte inkomstenbelasting, aangifte successie- en schenkingsrecht.

0 Reviews

Rate directly as a guest or Log in
Your rating:
If you write a comment as a guest, you will be sent an e-mail in which you can activate the comment.
Only after the activation the comment will be visible on our site.
NL

© 2024, Wogibtswas / Locabee. All brand names and trademarks are the property of their respective owners. All information without guarantee. Status 29.06.2024 20:50:45

UP

Choose your country and language