Environment
Logo from City Mondzorg

Opening hours

Monday
08:00 - 16:30
Tuesday
08:00 - 16:30
Wednesday
08:00 - 16:30
Thursday
08:00 - 17:30
Friday
08:00 - 12:00

Change data for this entry

Options for changing your data

Die Seite "City Mondzorg" is managed by an agency.Please contact your agency partner to update the content.

This entry is maintained by:

City Mondzorg Doctors

Edenstraat 35
5611 JN Eindhoven

Description

Een persoonlijke behandeling
U bent bij ons geen nummer. Ons team van tandartsen en assistenten streeft ernaar om u bij naam te kennen. U kunt altijd snel bij ons terecht. U krijgt de tijd en uitleg die u verdient. In het geval van een uitgebreide behandeling zal de tandarts met u een afspraak maken om een behandelplan op te stellen en door te nemen.

NVTS geaccrediteerd tandarts slaapgeneeskundige
Sinds een aantal jaar kunt u ook met snurkproblemen en slaapapneu in onze praktijk terecht. Bijna alle behandelingen voeren we uit in onze eigen tandartspraktijk in Eindhoven, zodat we u zo weinig mogelijk hoeven door te verwijzen. Dat is voor u wel zo prettig.

Werken aan een schoon en gezond gebit
Onze tandartsen en assistenten hebben natuurlijk als doel om u te voorzien van een prachtig schoon en gezond gebit, maar dit kunnen wij niet alleen. Zelf heeft u namelijk een grote invloed op de gezondheid van uw gebit. Wij adviseren u graag over alles wat u kunt doen om uw gebit en tandvlees goed te verzorgen. Met uw inzet en onze deskundigheid kunnen we samen streven naar een optimaal resultaat.

Specialistische tandheelkunde
City Mondzorg is met name op het gebied van implantologie en prothetiek zeer gespecialiseerd. Collega-tandartsen en zorgverzekeraars sturen regelmatig cliënten naar ons door vanwege deze expertises.
Onze visie is om met behulp van implantaten en tandprotheses een optimale kauwfunctie te garanderen, waarbij comfort en esthetiek een belangrijk onderdeel zijn.

0 Reviews

Rate directly as a guest or Log in
Your rating:
If you write a comment as a guest, you will be sent an e-mail in which you can activate the comment.
Only after the activation the comment will be visible on our site.
NL

© 2024, Wogibtswas / Locabee. All brand names and trademarks are the property of their respective owners. All information without guarantee. Status 04.07.2024 23:07:55

UP

Choose your country and language