Environment

Loonbedrijf van Hal in Eede

Logo from Loonbedrijf van Hal
Change data for this entry

Options for changing your data

Die Seite "Loonbedrijf van Hal" is managed by an agency.Please contact your agency partner to update the content.

This entry is maintained by:

Loonbedrijf van Hal Service provider

Lievestraat
4529 JM Eede

Description

Sinds 1952 is Loon- en Grondverzetbedrijf van Hal actief in de Achterhoek. Oorspronkelijk richtten de werkzaamheden van de familie van Hal zich op graandorsen en gewasbescherming. Door de jaren heen zijn onze diensten uitgebreid naar zowel de agrarische sector als grondverzet. Tegenwoordig bestaat ons team uit ongeveer 20 vaste medewerkers, aangevuld met seizoenskrachten tijdens drukke perioden. De huidige directie wordt gevormd door Erik en Gerlien Morssink.

Als familiebedrijf streven wij naar continuïteit en willen wij uw betrouwbare en stabiele partner zijn. Uw werk is bij ons in goede handen! Wij beschikken over een modern machinepark en vakkundige chauffeurs en machinisten, waardoor wij altijd kwaliteit kunnen garanderen. Met korte lijnen en duidelijke communicatie kunnen wij snel inspelen op veranderende omstandigheden. Wij denken met u mee en zoeken altijd naar de beste oplossingen.

Onze werkzaamheden worden met zorg uitgevoerd en kwaliteit en duurzaamheid staan bij ons voorop. Wij zijn gecertificeerd volgens de normen van VCA*, GMP B3, GMP B5, VKL-G en Secure Feed.

0 Reviews

Rate directly as a guest or Log in
Your rating:
If you write a comment as a guest, you will be sent an e-mail in which you can activate the comment.
Only after the activation the comment will be visible on our site.
NL

© 2024, Wogibtswas / Locabee. All brand names and trademarks are the property of their respective owners. All information without guarantee. Status 04.07.2024 10:33:00

UP

Choose your country and language