Environment

Conny Schot Uitvaartverzorging in Bergen op Zoom

Logo from Conny Schot Uitvaartverzorging

Opening hours

Monday
00:00 - 23:45
Tuesday
00:00 - 23:45
Wednesday
00:00 - 23:45
Thursday
00:00 - 23:45
Friday
00:00 - 23:45
Saturday
00:00 - 23:45

ma t/m zo:Dag en nacht 24/7 bereikbaar

Change data for this entry

Options for changing your data

Die Seite "Conny Schot Uitvaartverzorging" is managed by an agency.Please contact your agency partner to update the content.

This entry is maintained by:

Conny Schot Uitvaartverzorging Service provider

Ravelstraat 5
4614 XA Bergen op Zoom

Description

Wij zijn alle dagen van het jaar 24 uur beschikbaar voor het verzorgen van Uw begrafenis of crematie. Wij doen dit naar Uw persoonlijke wensen. Wij werken niet volgens een bepaald protocol maar verwezelijken wat U wilt. Omdat ieder mens uniek is vinden wij dat ook ieder afscheid uniek hoort te zijn ! U heeft hiervoor één aanspreekpunt. Omdat wij alles in eigen beheer doen is vrijwel niets onmogelijk. Wij hebben een eigen rouwcentrum aan de Raqvelstraat 5 met een huiselijke inrichting voor sfeervolle opbaring en rouwbezoek. ( foto's staan op onze website ). Uiteraard is thuis opbaren ook mogelijk. Ook het rouwdrukwerk maken wij zelf. Als U zelf een ontwerp voor de rouwkaart of bidprentje heeft, kunnen wij dat verwerken. Heeft U geen eigen ontwerp dan hebben wij voorbeelden of kunnen zelf desgewenst iets voor U ontwerpen. Het vervoer doen wij met onze eigen Mercedes rouwauto. Mocht U iets anders willen, bijvoorbeeld paard en rouwkoets, dan kunnen wij dat voot U regelen. Kortom wij kunnen alles voor U doen en regelen. Mocht U zelf iets (mee) willen doen , bijvoorbeld de laatse verzorging, dan is dat natuurlijk ook mogelijk.

0 Reviews

Rate directly as a guest or Log in
Your rating:
If you write a comment as a guest, you will be sent an e-mail in which you can activate the comment.
Only after the activation the comment will be visible on our site.
NL

© 2024, Wogibtswas / Locabee. All brand names and trademarks are the property of their respective owners. All information without guarantee. Status 19.06.2024 21:28:04

UP

Choose your country and language