Environment

Pierre Withaeckx Lichtadvies in Antwerpen

Logo from Pierre Withaeckx Lichtadvies

Opening hours

Tuesday
09:00 - 12:00
13:00 - 18:00
Wednesday
09:00 - 12:00
13:00 - 18:00
Thursday
09:00 - 12:00
13:00 - 18:00
Friday
09:00 - 12:00
13:00 - 18:00
Saturday
10:00 - 12:00
13:00 - 17:00

Lichtplanning en een bezoek aan onze showroom enkel op afspraak volgens vermelde uurregeling.
M Closed, Tu-F 9am-12pm, 1pm-6p

Change data for this entry

Options for changing your data

Die Seite "Pierre Withaeckx Lichtadvies" is managed by an agency.Please contact your agency partner to update the content.

This entry is maintained by:

Pierre Withaeckx Lichtadvies Service provider

Kernenergiestraat
2610 Antwerpen

Description

De selectie aan verlichting die u vindt bij Pierre Withaeckx Lichtadvies is ontzettend gevarieerd. Van de meest creatieve en wispelturige designs tot klassieke ontwerpen en sober, strak vormgegeven armaturen. Een knappe doorsnede van de verlichtingswereld, met oog voor kwaliteit, sfeer en duurzaamheid. Deze kleinhandel en groothandel in verlichting is de eerste stap naar een sfeervolle metamorfose van uw kantoor, woning of bedrijfsruimte. De mooiste verlichting? Steek uw licht eens op bij Pierre Withaeckx Lichtadvies.

De juiste keuze van luchters en lampenkappen is essentieel bij het inrichten van uw woning. Functioneel licht, sfeerlicht, gerichte spots… De mogelijkheden zijn eindeloos en een creatieve benadering van uw lichtplan betekent een grote meerwaarde voor uw gebouw. Groothandel in luchters en lampenkappen Pierre Withaeckx Lichtadvies biedt u een onweerstaanbare selectie aan lichtarmaturen van gerenommeerde merken en vormgevers. Kom het assortiment vandaag nog ontdekken.

Elke ruimte is anders – en de keuze voor de juiste verlichting bepaalt de uiteindelijke uitstraling van uw interieur. Daarom specialiseert Pierre Withaeckx Lichtadvies zich in het opstellen van lichtplannen, waarmee u een uitgebalanceerd concept creëert voor de verlichting van uw gebouw. Ook de uiteindelijke realisatie van uw lichtplan, compleet met armaturen, spots en lampenkappen volgens uw smaak, is in goede handen bij dit gedreven lichtteam. Verlichting plaatsen? Pierre Withaeckx Lichtadvies laat zijn licht schijnen over uw plannen.

0 Reviews

Rate directly as a guest or Log in
Your rating:
If you write a comment as a guest, you will be sent an e-mail in which you can activate the comment.
Only after the activation the comment will be visible on our site.
BE

© 2024, Wogibtswas / Locabee. All brand names and trademarks are the property of their respective owners. All information without guarantee. Status 29.06.2024 12:26:33

UP

Choose your country and language