Environment

De Klaproos logopediepraktijk in Amsterdam

Logo from De Klaproos logopediepraktijk
Change data for this entry

Options for changing your data

Die Seite "De Klaproos logopediepraktijk" is managed by an agency.Please contact your agency partner to update the content.

This entry is maintained by:

De Klaproos logopediepraktijk Fitness and health service provider

Klaprozenweg 9
1032 KK Amsterdam

Description

De praktijk is alle dagen geopend tot 17.00 uur. Alleen op donderdag is de praktijk geopend tot 12.00 uur.

In de praktijk worden de volgende stoornissen behandeld: stemstoornissen bij volwassenen en kinderen, articulatiestoornissen bij kinderen met een leeftijd van 2.6 jaar t/m/ 8.0 jaar, taalstoornissen bij kinderen met een leeftijd van 2.0 jaar t/m 8.0 jaar, afwijkend mondgedrag, slikstoornissen t.g.v. afwijkend mondgedrag, facialisverlammingen.

Om in behandeling te komen moet u zich aanmelden waarna u op de wachtlijst wordt geplaatst. Wanneer er plaats is wordt u opgeroepen om een afspraak te maken. Bij de eerste afspraak moet er een verwijzing van de huisarts meegenomen worden alsook de verzekeringspas. Bij de eerste afspraak zal een intake-gesprek gevoerd worden, de keren daarna zal er onderzoek plaatsvinden. Als de onderzoeken afgerond zijn zullen de resultaten met u besproken worden waarop gestart kan worden met de behandeling.

De praktijk is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto. Wanneer u met de auto komt is er op de binnenplaats waar ook de ingang is ruime gratis parkeergelegenheid.

0 Reviews

Rate directly as a guest or Log in
Your rating:
If you write a comment as a guest, you will be sent an e-mail in which you can activate the comment.
Only after the activation the comment will be visible on our site.
NL

© 2024, Wogibtswas / Locabee. All brand names and trademarks are the property of their respective owners. All information without guarantee. Status 01.07.2024 10:12:33

UP

Choose your country and language