Environment
Logo from LUCA Praktijkschool

Opening hours

Monday
08:00 - 16:30
Tuesday
08:00 - 16:30
Wednesday
08:00 - 16:30
Thursday
08:00 - 16:30
Friday
08:00 - 16:30

M-F 8am-4:30pm, Sa-Su Closed

Change data for this entry

Options for changing your data

Die Seite "LUCA Praktijkschool" is managed by an agency.Please contact your agency partner to update the content.

This entry is maintained by:

LUCA Praktijkschool Courses & Continuing Education

Javaplantsoen
1095 CS Amsterdam

Description

De LUCA Praktijkschool is er speciaal voor jongeren tussen de 12 en de 18 jaar die het advies hebben gekregen om naar het praktijkonderwijs te gaan. De LUCA Praktijkschool is een kleine school. Er is veel aandacht voor elke leerling. We volgen de leerlingen in hun interesses en mogelijkheden.

De LUCA praktijkschool biedt zoveel mogelijk praktijkvakken aan. Bijvoorbeeld koken, techniek, zorg, beeldende vorming en een interne stage. We brengen je ook sociale vaardigheden bij. En we leren je werk voorbereiden, problemen oplossen en veilig en/of milieubewust werken. Ook geven we tips voor het aannemen van de juiste houding in een team.

Na het praktijkonderwijs kun je gaan werken. Ook kun je een vervolgopleiding doen in het mbo (niveau 1). In het derde jaar begint de arbeidstraining. Je loopt stage in een bedrijf onder begeleiding van een docent. In het vierde leerjaar loop je twee dagen per week stage. Na de stages kun je kiezen voor de richting techniek, zorg & welzijn, handel of horeca. Aan het einde van het vijfde of zesde leerjaar sluit je de opleiding af. Dit doe je met een eigen ontwikkelplan, certificaten voor taal en rekenen, stage- en branchecertificaten.

0 Reviews

Rate directly as a guest or Log in
Your rating:
If you write a comment as a guest, you will be sent an e-mail in which you can activate the comment.
Only after the activation the comment will be visible on our site.
NL

© 2024, Wogibtswas / Locabee. All brand names and trademarks are the property of their respective owners. All information without guarantee. Status 20.10.2024 12:49:18

UP

Choose your country and language

Shopping in Amsterdam