Environment

Loodgietersbedrijf J Prent BV in Beverwijk

Logo from Loodgietersbedrijf J Prent BV

Opening hours

Monday
09:00 - 17:00
Tuesday
09:00 - 17:00
Wednesday
09:00 - 17:00
Thursday
09:00 - 17:00
Friday
09:00 - 17:00

M-F 9am-5pm, Sa-Su Closed

Change data for this entry

Options for changing your data

Die Seite "Loodgietersbedrijf J Prent BV" is managed by an agency.Please contact your agency partner to update the content.

This entry is maintained by:

Loodgietersbedrijf J Prent BV Craftsman

Arendsweg
1944 JE Beverwijk

Description

Sinds 1955 staan wij bekend als de vakexperts voor al uw loodgieterswerkzaamheden, met een ruime voorraad aan loodgietersmaterialen!
Opgericht in 1955 door de heer J. Prent sr. op Arendsweg 36, hebben we na een zorgvuldige renovatie onze deuren geopend voor een gespecialiseerde winkel met een assortiment van gashaarden, geisers, wasmachines en kooktoestellen. In 1976 nam de volgende generatie het roer over, waardoor we al decennialang een betrouwbaar adres zijn in de regio.

Als erkend loodgietersbedrijf zijn we trots lid van de TECHNIEK NEDERLAND brancheorganisatie.
Per 1 april 2023 hebben we, samen met onze medewerkers, het Kiwa Co-Vrij certificaat behaald. Dit certificaat bevestigt dat we voldoen aan de normen van de gasketelwet, zodat u erop kunt vertrouwen dat uw centrale verwarmingsinstallatie voldoet aan de wettelijke eisen, zowel voor onderhoud als voor de installatie van uw nieuwe cv-ketel.
We streven ernaar om u, samen met onze deskundige monteurs - de kern van ons bedrijf en experts in hun vakgebied - optimaal van dienst te zijn.
Voor persoonlijk advies bij u thuis en een vrijblijvende offerte op maat, kunt u altijd contact met ons opnemen, bij voorkeur telefonisch.

0 Reviews

Rate directly as a guest or Log in
Your rating:
If you write a comment as a guest, you will be sent an e-mail in which you can activate the comment.
Only after the activation the comment will be visible on our site.
NL

© 2024, Wogibtswas / Locabee. All brand names and trademarks are the property of their respective owners. All information without guarantee. Status 01.07.2024 00:46:58

UP

Choose your country and language